Meteen naar de inhoud

INFORMATIE

Trainingen
Wij bieden trainingen aan voor kinderen en volwassenen.

Aanbod
Outdoor Training
Pilates
(Ouder)-Dreumes/Peuterdans
(Ouder)-Dreumes/Peuter/Kleutergym
Personal Training 

Een training gaat structureel van start bij minimaal 6 personen. We hanteren een maximum van 20 personen per Outdoor Training in Gravenburg. Bij Pilates is er plek voor maximaal 35 sporters. Een training gaat altijd door bij 3 of meer personen.

Abonnementen
Onder het menu ‘abonnementen’ op de website kunt u lezen welke abonnementen wij aanbieden. Hier worden geen uitzonderingen voor gemaakt. De betaling gaat per maand middels een automatische incasso.  Een lidmaatschap is persoonsgebonden, het is niet mogelijk om andere personen gratis mee te laten sporten. Bij de inschrijving hanteren wij eenmalig 10 euro administratiekosten. Daarnaast werken we ook met een strippenkaart, een losse training is altijd te volgen voor 10 euro per maand.  Bij inschrijving voor een abonnement is de contractduur 3 maand, daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Annulering van een training door ziekte o.i.d.
Soms kan het gebeuren wegens ziekte/afspraken ect. dat jullie een les missen. Bij ziekte o.i.d. hoef je je niet af te melden voor een les. In dezelfde week mag je de gemiste les inhalen. Bij Personal Training uiterlijk 24 uur van tevoren de training afzeggen, anders brengen wij deze kosten wél in rekening.  

Inschrijven
Bij het menu ‘aanmelden’ kunt u zich online inschrijven. 
Graag bij de aanmelding het volgende noteren:

1. De dag, tijd en les die jullie graag willen volgen
2. Of je een proefles wilt volgen of direct lid wilt worden
3. Welk abonnement je wilt; 1x per week of 2x per week of 3x per week
4. Voor- en achternaam

Uiteraard mag er ook gemaild worden naar info@personalbodyshape.nl voor de aanvraag van een proefles/abonnement.
Starten met sporten, kan op ieder gewenst moment. Je betaalt vanaf het moment dat er gestart wordt. Dit wordt berekend bij de incasso in de eerste week van de aankomende maand.  

Proefles
Het volgen van een proefles is mogelijk. Een proefles is gratis. Graag bij de opgave vermelden dat jullie eerst een proefles willen volgen. Let op: kinderen die direct lid worden zonder proefles, hebben voorrang op de vaste lijst voor een les.

Betaling
De betaling gaat via automatische incasso. Nadat u zich online heeft ingeschreven, ontvangt u van ons een machtigingsformulier per mail, die u mag ondertekenen of inleveren in de eerste les. In dit formulier geeft u toestemming voor de wijze van betaling. De incasso doen wij in de eerste week van de maand. 

Gezinskorting
Het 3e gezinslid uit hetzelfde gezin, krijgt maandelijks 50% korting op het abonnement.

Opzegtermijn
Wij hanteren één maand opzegtermijn. Dit betekent dat u één maand van tevoren doorgeeft via de mail dat u wilt stoppen. Bij inschrijving is de contractduur 3 maanden, daarna is het per maand opzegbaar.  Iedereen is dus minimaal 3 maand lid bij ons. Indien er geen opzegging is, wordt het abonnement automatisch verlengd. 

Locaties
Wij bieden onze trainingen aan op meerdere locaties in de stad Groningen, kijk onder het kopje ‘LOCATIES’ voor de adresgegevens. 

Regels in de locaties
In alle locaties zijn wij te ‘gast’, dit betekent dat wij ons moeten houden aan een aantal basisregels:

– Eten en drinken in de zalen is niet toegestaan
– Alle zalen betreden op binnensportschoenen
– Het achterlaten van kostbare spullen is geheel op eigen risico. Personal Body Shape kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.

Foto’s
Het maken van foto’s van uw eigen zoon of dochter is toegestaan in de lessen. Indien er iemand plannen heeft om foto’s te maken waar meerdere kinderen op staan, moet hier van tevoren toestemming voor worden gevraagd. Dit kan via info@personalbodyshape.nl en uiteraard wordt er dan vooraf een mail gestuurd naar alle ouders die in deze les aanwezig zijn met de vraag of er wel of geen toestemming wordt gegeven hiervoor (dit wordt ook nogmaals in de les gevraagd).

Begeleiding gym van de ouder
Bij de lessen voor de kinderen tot 5 jaar mag er één begeleider per dreumes/peuter/kleuter aanwezig zijn. Bij de Ouder-Dreumesgym en Ouder-Peutergym vervult de ouder een begeleidende rol voor de veiligheid van uw kind. Indien uw zoon/dochter 4 of 5 jaar is en motorisch behendig (in overleg met ons), dan mag het kind zelfstandig deelnemen aan de gym. 

Kleding/schoenen kinderen
In de zalen is het niet toegestaan om buitenschoenen te dragen.
We zullen per training een aantal tips geven betreft schoeisel en kleding:

Sportlessen volwassenen:
Makkelijke kleding voor binnen.
Voor de Outdoor Training is het fijn om laagjes te dragen, neem een bidon en handdoek mee naar de training.
Bij de Pilates mag je een handdoek, bidon en een matje meenemen. Heb je geen matje? Er liggen matten in de sportzaal. Deelname is op blote voeten of sokken.

Lessen kinderen:
Makkelijke kleding (een broekje met een shirtje of een (verkleed)jurkje).
Er mag zowel op blote voeten, sokken of slofjes met antislip nopjes of sportschoentjes worden deelgenomen.
Het deelnemen op sokken zonder nopjes is verboden i.v.m. het gevaar van uitglijden op de banken, kasten ect.

Aansprakelijkheid
Het achterlaten van kostbare spullen is geheel op eigen risico, Personal Body Shape kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Kostbare spullen mogen worden meegenomen in de zaal. Deelname aan de lessen is op geheel eigen risico, Personal Body Shape kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Indien een les uitvalt in het ernstige geval en wij hiervoor geen oplossing kunnen vinden (onmacht), proberen wij dit op tijd te laten weten aan onze leden. Ook hiervoor kan Personal Body Shape niet aansprakelijk worden gesteld. Uiteraard doen wij er alles aan om alle lessen door te laten gaan.

Schoolvakanties 2023/2024

22 juli – 3 sept 2023
Goede Vrijdag 
1e Paasdag 
2e Paasdag 
Koningsdag 
1e Pinksterdag 
2e Pinksterdag 

In de schoolvakanties/feestdagen gaan de trainingen in de sportzalen NIET door.

SOCIAL MEDIA

Copyright by Personal Body Shape – Webdesign by Logo Huis