Meteen naar de inhoud

OUDER-DREUMES/ PEUTERDANS

Met de Ouder-Dreumesdans gaat de dreumes samen met papa of mama (ouder) bewegen en dansjes doen op de muziek, onder begeleiding van de docente. We gaan dansen op muziek van o.a.: Woezel en Pip, Nijntje, Dirk Scheele, Kinderen voor Kinderen en nog veel meer. We doen al echte dansjes als: ‘Zo gaat de molen, Helikopter, De krokodil, Klap eens in je handjes’ en nog veel meer. Ook dansen we met de hoepels, dansdoekjes, danslinten, sambaballen ect. We sluiten de les af met een slaapspelletje.

OUDER-DREUMES/ PEUTER/ KLEUTERGYM

Bij de Ouder-Dreumesgym starten we de les met een klassikale uitleg van alle onderdelen. Daarna doen we een gezamenlijke warming-up op herkenbare muziek. In de kern gaan de dreumesen onder begeleiding van een ouder lekker klimmen en klauteren. We sluiten de les af met muziek en een rustig spelletje.

OUTDOOR TRAINING

In deze training komt je hele lichaam aan bod. Een training die te volgen is op je eigen fitnesslevel, we doen zowel kracht als conditie. Afwisselend doen we deze training op het boven plein, beneden plein of ergens anders aan de Maresiusstraat. Heerlijk in de buitenlucht. Houd je van grenzen opzoeken? Dan zien we jou graag!

PILATES

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve work-out die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Met name de buikspieren en rugspieren staan centraal. Dé perfecte training om mee te starten. Deelname is op sokken of op blote voeten. Neem een handdoek en bidon mee en geniet van de heerlijke loungemuziek en fijne training.

PERSONAL TRAINING

Bij Personal Training train je één op één met de trainer. Je volgt in deze training een passend, op jouw gerichte training die aansluit bij je conditie en doelstellingen. Naast het trainen pakken we ook je voeding aan, zodat je een nieuwe leefstijl krijgt en behoudt. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen je voeding aan te pakken. Interesse in deze training? Mail ons op info@personalbodyshape.nl.

LOCATIES

MAANDAG 
PLAYGROUND
MARESIUSSTRAAT 22
9746 BJ GRONINGEN

WOENSDAG
GYMZAAL MARESIUSSTRAAT 22
9746 BJ GRONINGEN

VRIJDAGMORGEN
BSV SELWERD
ELZENLAAN 72
9741 NG GRONINGEN

VRIJDAGMIDDAG
GYMZAAL MARESIUSSTRAAT 22
9746 BJ GRONINGEN

SOCIAL MEDIA

Copyright by Personal Body Shape – Webdesign by Logo Huis